دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

قدردانی و تشکر زلنسکی از کمک‌های تسلیحاتی آمریکا

رئیس‌جمهور اوکراین پس از دیدار با وزرای دفاع و خارجه آمریکا، از کمک‌های نظامی این کشور تمجید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۹ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 25
کد خبر: ۱۳۰۸۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، در شرایطی که مسکو بار‌ها به واشنگتن درباره ارسال تسلیحات به اوکراین هشدار داده است، رئیس‌جمهور اوکراین از جو بایدن و دولت او به دلیل ارسال سلاح قدردانی کرد.

به دنبال سفر «آنتونی بلینکن» و «لوید آستین» وزرای خارجه و دفاع آمریکا به کی‌یف پایتخت اوکراین، ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور این کشور با این دو مقام ارشد آمریکایی دیدار کرد و پس از این دیدار درباره کمک‌های تسلیحاتی واشنگتن سخن گفت.

به گزارش شبکه الجزیره، ولودیمیر زلنسکی با تعریف و تمجید از کمک‌های تسلیحاتی آمریکا به اوکراین اعلام کرد این کمک‌ها باعث شده که توانایی دفاعی اوکراین به «سطح کیفی جدیدی» برسد.

او گفت: «ما از کمک بی‌سابقه ایالات متحده به اوکراین قدردانی می‌کنیم. می‌خواهم شخصا و به نمایندگی از همه مردم اوکراین از رئیس‌جمهور بایدن به خاطر رهبری او در حمایت از اوکراین و موضع شفاف شخصی‌اش تشکر کنم. از همه مردم آمریکا و همچنین کنگره برای حمایت دو حزبی آن‌ها تشکر می‌کنم. ما (این کمک‌ها) را می‌بینیم و حس می‌کنیم».

بنا بر اعلام دفتر ریاست جمهوری اوکراین، زلنسکی با هیات اعزامی آمریکا درباره موارد ذیل صحبت کرد: «اولویت‌های جاری در قبال کشور متخاصم»، تقویت تحریم‌ها علیه روسیه، حمایت مالی از اوکراین و تضمین‌های امنیتی است.

قدردانی زلنسکی از بایدن و دولت آمریکا در شرایطی صورت گرفت که «آناتولی آنتونوف» سفیر مسکو در مسکو در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «روسیه-۲۴» تایید کرد که مسکو یادداشتی به واشنگتن ارسال کرده و خواستار توقف تامین تسلیحاتی کی‌یف شده است.

تایید ارسال این یادداشت هشدارآمیز از سوی مسکو در حالی صورت گرفته که روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» پنجشنبه (۲۵ فروردین) از ارسال یادداشت اعتراضی روسیه به آمریکا درخصوص تأمین تسلیحات برای اوکراینی‌ها خبر داده بود.

طبق گزارش روزنامه واشنگتن پست، روسیه در یک یادداشت دیپلماتیک رسمی به آمریکا و متحدان این کشور درباره «عواقب بی‌سابقه» ارسال محموله «حساس‌ترین» سامانه‌های تسلیحاتی به اوکراین هشدار داده است

/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر